Op bezoek bij Colour in Display

De kamer heeft op 2 februari een bezoek gebracht aan Colour in Display Deventer.

Over Colours

Niets is zo persoonlijk als iemands kleurkeuze. Maar om uit al die kleuren precies die ene kleur te kiezen, dat is voor uw doelgroep vaak een hele opgave. Omdat u weet dat de beleving van uw merk of product staat en valt met de juiste kleurkeuze, neemt u alleen genoegen met de meest natuurgetrouwe weergave van uw kleurengamma. Dan is het goed te weten dat Colour in Display een wereldwijd gerenommeerde producent is van kleurenwaaiers, kleurkaarten en kleurstalen. Colour in Display steekt ook u graag de helpende hand uit om kleur te bekennen.

… en over Displays

U wilt graag maximale exposure voor uw merk of product. Liefst op die plaatsen waar uw doelgroep veelvuldig komt. Nog liever wilt u dat uw doelgroep dan ook gelijk uw merk of product kan ervaren, uitproberen, proeven of misschien zelfs wel kan kopen. Maakt u dan kennis met Colour in Display. Wij ontwerpen en produceren tailormade displays, POS-materialen, Reclameobjecten, Instore Communicatiemiddelen en Productpresentaties met een (semi-) permanent karakter. Ook voor u realiseren wij graag creatieve en innovatieve blikvangers met een hoge en blijvende attentiewaarde.

Over Colour in Display

Colour in Display is ontwerper, ontwikkelaar en producent tegelijk. Voor alle activiteiten beschikt Colour in Display over eigen moderne ontwerp- en productiemiddelen en -capaciteit. Voor u is dat dé garantie voor een constante, hoge kwaliteit en snelle levertijden.

Bron: website colour in Display (www.http://colourindisplay.nl)